Usluge

CONCIERGE

Usluge

Visoko personalizirana usluga i prijateljsko osoblje garancija su opuštenog boravka i bezbrižnog provoda neovisno uživate li u udobnosti vaše sobe, hotelskim sadržaji-ma, odmaranjem na gradskim plažama ili dok istražujete prekrasan Split i njegovu okolicu.Kako bismo vaš boravak učinili maksimalno ugodnim, nudimo vam usluge prijevoza za Vaše odabrane lokacije. Individualno ili grupno razgledavanje grada u pratnji vodiča ili detaljna uputstva od strane našeg osoblja u slučaju da želite samostano istražiti naš grad.

Veliki broj dnevnih izleta možete odabrati na recepciji hotela uz naš savjet i pre-poruku. Odabir najljepših spomenika našeg grada koje morate vidjeti, plaže na kojima Vam preporučavamo uživanje, shopping ture, te odabir najboljih restorana, prepustite nama. Vaše zadovoljstvo naša je misija, te najveća nagrada. Na Vama je da se opustite i uživate u odmoru koji je pred Vama.

TRANSFERA

Usluge

Hotel ima ugovorenu uslugu transfera za svoje goste. Na dogovoreno mjesto po Vas će doći naš vozač. Ako imate potrebu transfera s aerodroma do našeg hotela, potrebno je dostaviti podatke o Vašem letu (broj leta i vrijeme), za Vas smo uvijek dostupni.

Za transfer molim Vas da ispunite obrazac u privitku, odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Sve dodatne informacije kao i cijene usluge transfera, dostupne su na info@hotel-ora.hr ili na kontakt +385 21 778 708.

PRAONICE RUBLJA

Usluge

Nudimo uslugu pranja i glačanja Vaše odjeće prema hotelskom cjeniku.

U SOBI

Posluga

Mogućnost služenja hrane i pića u Vašim sobama.